Klasická vaječná pomazánka. Jednoduchý recept za pět minut
Vaječná pomazánka se skvěle hodí zejména k čerstvému chlebu. Její příprava není nikterak náročná a pochutná si celá rodina.
loading…
- 6 vajec
- 2 lžíce taveného sýru
- 1 lžíce majonézy
- 1 lžíce nasekané cibule
- 1 lžička citronové šťávy
- Sůl a pepř
Jednoduše uvařte vejce natvrdo, zchlaďte je studenou vodou, oloupejte a prolisujte. Přidejte tavený sýr, majonézu a cibuli. Poté už jenom stačí dochutit solí, pepřem a lžičkou citronové šťávy. Tato pomazánka je pastvou pro mlsné jazýčky a jistě ji ocení i návštěva.
2 346 thoughts on “Klasická vaječná pomazánka. Jednoduchý recept za pět minut”